Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close

Speed Search!

Snel zoeken naar een passende training.

Teambuilding op het Strand
Teambuilding 'Op het Strand'

Teambuilding op en om het strand is een outdoor teambuilding met zand, water, wind en een hoop plezier. Een teambuilding op en om het strand, wie wil dat nu niet?  Een dag erop uit met de collega;s met zee, strand en als het een beetje meezit, de zon als decor.  In ons strandprogramma staat samenwerken en plezier hebben centraal. Wij stemmen met u de inhoud vooraf af.

 

 

 Op en rond het strand is veel mogelijk:

- Samen een reuzenvlieger bouwen
- Zeskamp aan de vloedlijn
- Branding-raften
- Blocarten
- Zandsculpturen bouwen
- Beach volleybal
- Powerkiten

Afhankelijk van uw doelstelling,  doelgroep en natuurlijk uw budget maken we een programma op maat.  Dat kan op verschillende locaties in Nederland of België voor u uitgevoerd worden. Neemt u gerust contact op om een ballonnetje op te laten!

 

Kijk ook op onze workshops samenwerken en teambuilding!

- Training voor grote groepen

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over  verbindingcommunicatiesamenwerkensamenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

+ Wat leert u?

+

+

+